Najčastejšie kladené otázky ohľadom zelených potravín

Ako fungujú zelené potraviny?

Veľmi jednoducho a laicky povedané, zelené potraviny fungujú na princípe, že telo vyčistia a zároveň vyživia. Správne vyživené bunky sa akoby „reštartujú“, vďaka čomu sa dokážu uzdravovať samé. Tým, že sú to čisto prírodné produkty, telo ich vie spracovať a využiť lepšie ako nejaké vitamíny, doplnky alebo probiotiká. Zelené potraviny spolu obnovujú mikrobióm v čreve, dnes už je vedecky dokázané, že v čreve je cca 70% imunity. Ďalšie fungovanie sa dá vysvetliť podľa diagnózy – ako pôsobia konkrétne látky obsiahnuté v zelených potravinách na daný stav. Chcete vedieť, ako môžu zelené potraviny podporiť vaše zdravie? NAPÍŠTE MI.

Prečo je dobré brať jačmeň a chlorellu spolu?

Účinok a úžitok zelených potravín je pre naše telo oveľa väčší, ak sa jačmeň a chlorella jedia spolu. Dochádza k tzv. synergickému efektu, kedy 1+1=3 🙂 V jednej štúdii MUDr. Kormana sa zistilo, že u 97 jedincov došlo k zlepšeniu  po zaradení mladého jačmeňa v 75 % prípadoch a pri chlorelle v 63 %. Po zaradení obidvoch zelených potravín súčasne sa hodnoty zlepšili o 97 %! Túto skutočnosť potvrdzujú moje skúsenosti aj skúsenosti mnohých spokojných užívateľov, no dávkovanie je vždy individuálne a sú prípady, kedy človeku viac pomáha len zaradenie jedných z daných potravín. Preto vždy poskytujem poradenstvo na mieru, ktoré už je zahrnuté v cene produktov.

Koľko chlorofylu je v našom jačmeni?

Už v škole sme sa učili, že rastliny sú zelené vďaka chlorofylom a že sa zázračným spôsobom „živia“ slnkom. Rovnako ako životodarné slnečné lúče, aj chlorofyl je pre nás veľmi dôležitý, avšak naše súčasné stravovacie návyky nám doprajú omnoho menej „zelenej farby“, ako by sme potrebovali. Chlorofyl je jedným z najvhodnejších ukazovateľov úžitku zelených potravín, čim je ho viac, tým sú zelené potraviny kvalitnejšie. Podávanie izolovaného chlorofylu je riskantné v tom, že je chemicky nestabilný. V kvalitných zelených potravinách  je naopak bezpečný a účinný pre telo. Náš jačmeň má takmer trojnásobné hodnoty chlorofylu (v mg / 100 g) v porovnaní s inými jačmeňmi na trhu.

Koľko stoja zelené potraviny?

Cena za produkt sa líši v závislosti od objemu nákupu. KONTAKTUJTE MA a vysvetlím vám jednotlivé možnosti vzhľadom na vašu konkréntu situáciu. V cene je aj spotrebiteľský servis – okrem super produktov zakúpených u mňa, získate aj moje poradenstvo, ako dávkovať, ako si pomôcť v rôznych situáciách (napr. dá sa aplikovať aj zvonka na popáleniny, ako pleťová maska a pod), ako na rôzne diagnózy, atď.

Prečo sa zelené potraviny predávajú spôsobom sieťového marketingu/MLM?

Toto je len môj názor, ako to vnímam ja 🙂

  1. ČERSTVOSŤ: tým, že zelené potraviny nestoja niekde v obchode na poličke, ale každý mesiac je doručená nová šarža, dostávajú sa k nám maximálne čerstvé produkty. A platí, čím čerstvejšie, tým viac živín je v nich zachovaných.
  2. SERVIS: so zelenými potravinami si nekupujete len skvelý produkt, ale aj moje poradenstvo. To už je zahrnuté v cene a je šité na vaše potreby, zdravotný stav, vek atď. Keď si kúpite jačmeň a chlorellu niekde v obchode či lekárni, ťažko vám niekto bude radiť a pomáhať počas celej doby ich užívanie (jedno balenie = 1 – 3 mesiace v závislosti od individuálneho dávkovania podľa konkrétnych potrieb).
  3. NÁKLADY: tým, že nie sú naviazané na sieť kamenných obchodov, odpadajú náklady ako prenájom, energie a pod., čo v konečnom dôsledku nezvyšuje cenu zelených potravín. Koľko podnikateľov skrachovalo počas pandémie, keď museli mať zatvorené prevádzky, no nájmy museli platiť stále? Toto pri sieťovom marketingu odpadá.

Našli by sa aj ďalšie dôvody, ale toto sú tri hlavné, prečo je systém sieťového marketingu ideálny spôsob predaja zelených potravín Green Ways. Ak si k tomu chcete prečítať niečo viac, páči sa tento BLOG.