Čokoládové bonbóniky plné živín

Budeme potrebovať:

  • 200 g kešu orechov
  • 4 pl kokosového tuku
  • 2 pl lyžice kakaového masla
  • 2 – 3 pl lyžice medu
  • 4 pl lyžice nepraženého kakaa
  • 2 pl lyžice jačmeňa Green Ways
  • trochu citrónovej šťavy
  • 1 čl mletej vanilky
  • 1/2 čl cejlónskej škorice
  • trochu vody

Orechy namočíme na noc. Potom zlejeme. Kokosový tuk a maslo roztopíme.
Všetko dáme do vysokorýchlostného mixéra a rozmixujeme do hladka. Ideálne je orechy rozmixovať s trochou vody a citrónovo šťavy ako prvé.
Masu nalejeme do formičiek na bonbóny a necháme v chladničke zatuhnúť.

Zdroj: FCB skupina Priatelia zelených potravín Green Ways