Čokoládové bonbóniky plné živín

Budeme potrebovať:
- 200 g kešu orechov
- 4 pl kokosového tuku
- 2 pl lyžice kakaového masla
- 2 – 3 pl lyžice medu
- 4 pl lyžice nepraženého kakaa
- 2 pl lyžice jačmeňa Green Ways
- trochu citrónovej šťavy
- 1 čl mletej vanilky
- 1/2 čl cejlónskej škorice
- trochu vody
Orechy namočíme na noc. Potom zlejeme. Kokosový tuk a maslo roztopíme.
Všetko dáme do vysokorýchlostného mixéra a rozmixujeme do hladka. Ideálne je orechy rozmixovať s trochou vody a citrónovo šťavy ako prvé.
Masu nalejeme do formičiek na bonbóny a necháme v chladničke zatuhnúť.
Zdroj: FCB skupina Priatelia zelených potravín Green Ways